Vogels metaal | Geluksvogel | Geluksvogels

Geluksvogel Hop

Geluksvogel Hop

€ 23,95

Geluksvogel havik

Geluksvogel havik

€ 23,95

Metalen geluksvogel Uil

Metalen geluksvogel ...

€ 23,95

Geluksvogel winterkoning paartje roestbruin

Geluksvogel winterko ...

€ 23,95

Geluksvogel kuifmees roestbruin staal

Geluksvogel kuifmees ...

€ 23,95

Geluksvogel roodborstje voert jongen

Geluksvogel roodbors ...

€ 23,95

Geluksvogel kolibrie op bloem

Geluksvogel kolibrie ...

€ 23,95

Geluksvogel ijsvogel ter tuindecoratie

Geluksvogel ijsvogel ...

€ 23,95

Geluksvogel van metaal het Visdief

Geluksvogel van meta ...

€ 23,95

Metalen Vogel Vink

Metalen Vogel Vink

€ 20,16

Wie een tuin heeft vindt het meestal ook leuk om dieren in de tuin te zien. Een tuin komt tot leven als er beestjes in rondscharrelen en vogels een bezoekje komen brengen. Ook vlinders en bijen zijn leuk om af en toe te spotten in je eigen tuin.

De basis voor een diervriendelijke tuin is natuurlijk een goede beplanting. Vogels komen graag een nest bouwen in een boom op een rustige plek. Ook schuilen ze graag tussen de bladeren. Je tuin is een bron van voedsel voor hen.

Vlinders

Wil je vlinders in de tuin lokken dan zal je je tuin aantrekkelijk moeten maken voor hen. Er zijn heel veel soorten planten en bloemen die zij heerlijk vinden. Ook zoeken zij af en toe beschutting en veiligheid tussen de bladeren van struiken. Je kan vlinders ook helpen door een vlinderkast in de tuin op te hangen. Wel op een tochtvrij hoekje want vlinders houden niet van tocht.

Bijen

Bloemen en bijen zijn grote vrienden. Het is voor bijen belangrijk om keuze te hebben uit verschillende planten. Zorg voor bloeiende planten die niet allemaal tegelijk bloeien. De bijen zullen je dankbaar zijn dat je ervoor zorgt dat zij hun stuifmeel kunnen bemachtigen in de tuin.

Egels

Ook egels komen graag langs. Zij zijn nuttige dieren. Ze zijn verzot op het verorberen van slakken en regenwormen maar ook een pissebed, rups of kakkerlak vinden zij een delicatesse. Wil je graag egels in je tuin zorg dan voor een goede schuilplaats.

Je kan bladeren laten liggen in plaats van deze bijeen te harken. In de zomer maken egels tussen de bladeren hun broedplaats, in de winter kunnen zij er hun winterslaap houden. Egels houden van katten en hondenvoer, rauw ei, bessen, spekrandjes en pindakaas.

Vind je het leuk om de dieren zo nu en dan wat lekkers te geven of ben je op zoek naar mooie planten die de eerdergenoemde dieren aantrekken? Je kan het allemaal vinden in onze webwinkel. Wil je advies, een mailtje met jouw vraag is altijd welkom.

Of je nu op zoek bent naar informatie over je tuin of je zoekt accessoires om in het wild, zoals in het bos, op zoek te gaan naar allerlei dieren en planten. Je vindt het bij vogelsmetaal.nl.

Geluksvogel

Wij hebben voor de tuin prachtige vogels gemaakt van metaal. Deze vogels zijn van Nederlands fabricaat en erg leuk om aan een boom of aan de schutting te hangen. De vogels zijn gemaakt van corten staal, wat een mooi roestlaagje geeft, maar zeker niet doorroest. Het staal is niet schadelijk voor de boom. Wij hebben diverse soorten vogels zoals de Grote Bonte Specht, Roodborstjes, Uilen, de IJsvogel, Zwaluwen en nog veel meer. Deze metalen vogels zijn een aanwinst voor jouw tuin en geven een leuke sfeer.

De geluksvogels zijn ook leuk om cadeau te geven. Wij verpakken het in mooi cadeaupapier die je zo op de post kan doen. Een bijzonder cadeau voor een speciaal iemand.